Concept aanvraagformulier bis 2025-2028

Het concept-aanvraagformulier culturele basisinfrastructuur 2025-2028 geeft u een indruk van de onderdelen waaruit het bestaat en welke gegevens gevraagd worden. Met deze pdf van het concept-aanvraagformulier kunt u uw aanvraag voorbereiden. De definitieve aanvraag gaat via een digitaal aanleverportaal, met vooraf ingevulde velden en keuze-menu's.

Definitief aanvraagformulier

Vanaf 1 december 2023 is het definitieve aanvraagformulier beschikbaar. Dat kan afwijken van het nu gepubliceerde concept. In het definitieve aanvraagformulier kunt u gegevens invullen, tussentijds opslaan en vervolgens uw algehele aanvraag indienen bij een digitaal aanleverportaal.

Account aanvragen

Voor het indienen van een subsidie-aanvraag voor de culturele basisinfrastructuur 2025-2028 heeft u een account nodig. Met het account krijgt u toegang tot het digitaal aanvraagloket en het aanvraagformulier.

Een account aanvragen kan tot en met 25 januari 2024. Voor regionale musea geldt een andere termijn: 22 februari 2024.

Vragenlijst voor verduurzaming culturele sector

Om beleid te kunnen ontwikkelen dat verduurzaming van de culturele sector faciliteert, is een korte vragenlijst opgenomen in het aanvraagformulier (zie onderdeel 7 van het concept-aanvraagformulier). Deze vragen en de prestaties op het gebied van duurzaamheid maken geen onderdeel uit van de beoordeling, en worden niet gedeeld met beoordelende commissies. 

Vragen

Heeft u een vraag over het concept aanvraagformulier, dan kunt u een e-mail sturen naar info@cultuursubsidie.nl.