Concept aanvraagformulier bis 2025-2028

Het concept-aanvraagformulier culturele basisinfrastructuur 2025-2028 geeft u een indruk van de onderdelen waaruit het bestaat en welke gegevens gevraagd worden. Met deze pdf van het concept-aanvraagformulier kunt u uw aanvraag voorbereiden. De definitieve aanvraag gaat via een digitaal aanleverportaal, met vooraf ingevulde velden en keuze-menu's.

Vanaf 1 december 2023 is het definitieve aanvraagformulier beschikbaar. Dat kan afwijken van het nu gepubliceerde concept. In het definitieve aanvraagformulier kunt u gegevens invullen, tussentijds opslaan en vervolgens uw algehele aanvraag indienen bij een digitaal aanleverportaal.

Account 

Om uw subsidie-aanvraag in te dienen, heeft u een account nodig. 
Vraag hier uw account aan

Vragenlijst voor verduurzaming culturele sector

Om beleid te kunnen ontwikkelen dat verduurzaming van de culturele sector faciliteert, is een korte vragenlijst opgenomen in het aanvraagformulier (zie onderdeel 7 van het concept-aanvraagformulier). Deze vragen en de prestaties op het gebied van duurzaamheid maken geen onderdeel uit van de beoordeling, en worden niet gedeeld met beoordelende commissies. 

Vragen

Heeft u een vraag over het concept aanvraagformulier, dan kunt u een e-mail sturen naar info@cultuursubsidie.nl.