Contact met het ministerie van OCW 

De website Cultuursubsidie.nl geeft informatie over het aanvragen van subsidie voor een culturele instelling en het afleggen van verantwoording over de verkregen subsidie. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op deze website? Neem dan contact op met de Helpdesk Cultuursubsidie van het ministerie van OCW. Dit kan via het contactformulier. De helpdesk is op dit momenteel telefonisch niet bereikbaar. 

Heeft u gekeken of uw vraag op onze vraag-en-antwoordpagina staat? Hier geven we antwoord op veelvoorkomende vragen uit de sector.
 

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan de Helpdesk. We proberen binnen 2 werkdagen te reageren op uw bericht. (De helpdesk is op dit momenteel telefonisch niet bereikbaar). 

Uw vraag

* verplichte velden

Aard van uw vraag *

Vul hier zo duidelijk mogelijk het onderwerp van uw vraag in, bijvoorbeeld 'vraag over schoolvakanties'.

Maximaal 5000 karakters

Aanspreekvorm *

Wij willen u in ons antwoord graag op de juiste manier aanspreken.

field_hint

Wij willen graag uw telefoonnummer tijdens kantooruren weten. Wij kunnen dan telefonisch contact met u opnemen als wij een toelichting op uw vraag nodig hebben of het antwoord op uw vraag mondeling willen toelichten.

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: 'naam@domein.nl'.

Als u eerder contact heeft gezocht, kunt u hier het referentienummer aangeven. Het referentienummer begint altijd met een E of een T gevolgd door 7 cijfers.