Contact met het ministerie van OCW 

De website Cultuursubsidie.nl geeft informatie over het aanvragen van subsidie voor een culturele instelling en het afleggen van verantwoording over de verkregen subsidie. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op deze website? Neem dan contact op met de Helpdesk Cultuursubsidie van het ministerie van OCW. Dit kan telefonisch of via het contactformulier. Indien u momenteel al BIS-subsidie ontvangt, neem dan contact op met uw accounthouder. 

Heeft u gekeken of uw vraag op onze vraag-en-antwoordpagina staat? Hier geven we antwoord op veelvoorkomende vragen uit de sector.
 

Telefonisch contact

Op werkdagen kunt u tussen 10.00 en 13.00 uur bellen naar 070 – 412 4455. Helpdeskmedewerkers van de directie Erfgoed & Kunsten van het ministerie van OCW zullen proberen uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Op maandag 3 februari is de helpdesk tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. 

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan de Helpdesk. We proberen binnen 2 werkdagen te reageren op uw bericht.

Uw vraag

* verplichte velden

Aard van uw vraag *

Vul hier zo duidelijk mogelijk het onderwerp van uw vraag in, bijvoorbeeld 'vraag over schoolvakanties'.

Maximaal 5000 karakters

Aanspreekvorm *

Wij willen u in ons antwoord graag op de juiste manier aanspreken.

field_hint

Wij willen graag uw telefoonnummer tijdens kantooruren weten. Wij kunnen dan telefonisch contact met u opnemen als wij een toelichting op uw vraag nodig hebben of het antwoord op uw vraag mondeling willen toelichten.

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: 'naam@domein.nl'.

Als u eerder contact heeft gezocht, kunt u hier het referentienummer aangeven. Het referentienummer begint altijd met een E of een T gevolgd door 7 cijfers.