Invoering speellijstenapplicatie AIMS

Vanaf dinsdag 27 juli 2018 kunt u gebruik maken van de nieuwe speellijstenapplicatie die geïntegreerd is in het subsidiemanagementsysteem AIMS. De oude speellijstenapplicatie is na donderdag 5 juli niet meer beschikbaar.

Toegang tot de nieuwe speellijstenapplicatie

De nieuwe speellijstenapplicatie maakt onderdeel uit van AIMS. Als u in AIMS inlogt, vindt u op de menubalk het tabblad ‘speellijsten’. Door te kiezen voor deze optie, wordt de speellijstenapplicatie geopend.

Functionaliteiten speellijstenapplicatie

De speellijstenapplicatie beschikt over dezelfde functionaliteiten als de oude applicatie.  Deze handleiding vindt u hier.

Op dit moment beschikt de speellijstenapplicatie nog niet over de functionaliteit om data uit een Excelbestand te importeren. Deze importeertool is in ontwikkeling en is in de loop van 2018 beschikbaar. De gegevens kunnen wel handmatig worden ingevoerd.

Gevolgen reeds ingevoerde data

De data die u tot nu toe in de oude applicatie heeft ingevoerd (2013-2018) wordt gemigreerd naar de nieuwe speellijstenapplicatie. U hoeft geen actie te ondernemen.

Heeft u gegevens over het jaar 2018 in de oude speellijstenapplicatie ingevoerd? Dan verzoeken wij u om na 5 juli geen data meer in te voeren. Dat geeft ons de tijd om ook de gegevens over 2018 naar het nieuwe systeem over te zetten.

Vragen

Met vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk Cultuursubsidie. De helpdesk is bereikbaar via Helpdesk Cultuursubsidie of 070 – 412 4455 (op werkdagen tussen 10.00-13.00u)