Gebruik speellijstenapplicatie (indiening jaarverantwoording 2017)

In tegenstelling tot eerdere berichten, is de nieuwe speellijstenapplicatie in AIMS nog niet gereed  voor de indiening van de gegevens over het jaar 2017. De reden is dat de applicatie nog een paar kinderziektes bevat. Deze worden op korte termijn opgelost, maar we willen dit eerst goed testen. Gezien de deadline van indiening (voor 1 mei) willen we u nu duidelijkheid geven.

Indienen prestatiegegevens

U kunt de prestatiegegevens van uw instelling indienen op drie manieren:

  1. U kunt uw gegevens invoeren in de oude speellijstenapplicatie.
  2. U kunt vanuit de oude speellijstenapplicatie een export maken in Excel. Zo nodig kunt u dit bestand aanvullen. Het complete bestand kunt u aanleveren bij de Helpdesk Cultuursubsidie. Uw speeldata worden door ons ingevoerd in het nieuwe systeem.
  3. U kunt uw gegevens invullen via één van de Excel-bestanden die bij dit nieuwsbericht zijn gepubliceerd. Afhankelijk van de instelling waarvoor u werkt, kunt u kiezen uit een format voor activiteiten, producties/ programma’s.
  4. Het volledig, ingevulde bestand kunt u mailen naar de Helpdesk Cultuursubsidie. Uw gegevens worden door ons ingevoerd in het nieuwe systeem.
  5. De bestanden kunt u hier downloaden.

Migratie van data

De door u aangeleverde gegevens worden door ons op termijn gemigreerd naar de nieuwe speellijstenapplicatie in AIMS. Het gaat dan zowel om data uit de oude speellijstenapplicatie en de data die via Excel-bestanden worden aangeleverd. U hoeft dus niet twee keer dezelfde informatie in te voeren.


Hebt u al gegevens over 2018 in de oude speellijstenapplicatie ingevoerd? Deze data worden ook gemigreerd naar de nieuwe applicatie. 

AIMS

Hoewel de speellijstenapplicatie nog niet gereed is voor indiening, kunt u AIMS wel gebruiken voor de indiening van uw jaarverantwoording. Ook kunt u het prestatie-overzicht invullen. Vanaf volgend jaar wordt dit prestatie-overzicht automatisch gevuld via de speellijsten. 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met de Helpdesk Cultuursubsidie  of 070 – 412 4455 (op werkdagen tussen 10.00-13.00u)